



CONGRESS COVERAGE: ASCO 2020 – FOCUS ON GU MALIGNANCIES

Saturday, February 15, 2020 San Francisco, CA

AGENDA

Time	Topic	Presenter
5.00 PM – 5.05 PM 5 minutes	Welcome and Introductions	Moderator: Daniel P. Petrylak, MD
5.05 PM – 5.15 PM 10 minutes	Metastatic Prostate Cancer – Hormonal Therapies, Resistance, and Imaging	Leonard G. Gomella, MD, FACS
5.15 PM – 5.30 PM 15 minutes	Discussion: Metastatic Prostate Cancer – Hormonal Therapies, Resistance, and Imaging	Moderator: Daniel P. Petrylak, MD
5.30 PM – 5.40 PM 10 minutes	Cytotoxic, Immune, and Targeted Therapies for Metastatic Prostate Cancer	Oliver Sartor, MD
5.40 PM – 5.55 PM 15 minutes	Discussion: Cytotoxic, Immune, and Targeted Therapies for Metastatic Prostate Cancer	Moderator: Daniel Petrylak, MD
5.55 PM – 6.05 PM 10 minutes	Renal Cell Carcinoma	Joaquim Bellmunt, MD, PhD
6.05 PM – 6.20 PM 15 minutes	Discussion: Renal Cell Carcinoma	Moderator: Daniel P. Petrylak, MD
6.20 PM – 6.25 PM 5 minutes	Novel Therapies for BCG-Unresponsive Non-Muscle-Invasive Bladder Cancer	Leonard G. Gomella, MD, FACS
6.25 PM – 6.30 PM 5 minutes	Discussion: Novel Therapies for BCG- Unresponsive Non-Muscle-Invasive Bladder Cancer	Moderator: Daniel P. Petrylak, MD
6.30 PM – 6.40 PM 10 minutes	Novel Agents for Bladder/Urothelial Cancers	Scott T. Tagawa, MD, MS
6.40 PM – 6.55 PM 15 minutes	Discussion: Novel Agents for Bladder/Urothelial Cancers	Moderator: Daniel Petrylak, MD
6.55 PM – 7.00 PM 5 minutes	Summary and Closing Remarks	Moderator: Daniel P. Petrylak, MD

